Du er landet på Børnepool.dk, det helt rigtige sted at finde Hevea badedyr. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hevea badedyr tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hevea badedyr Kawan hvid

  • Dagens pris: 180,- kr.
  • Fundet hos Helsam
  • Mærke: Hevea

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsam.

Her kan “Hevea badedyr Kawan hvid” fås til 180,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bæredygtigt legetøj med mange anvendelsesmulighederHevea laver bæredygtigt legetøj til børn, som er fremstillet i 100% naturgummi og efterfølgende malet med naturfarve fra plantepigmenter.
Kawan er håndmalet hvilket gør enhver Kawan helt unik.
Kawan betyd…

Se hos Helsam ❯❯

2: Hevea badedyr Alfie (1 stk)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Hevea badedyr Alfie (1 stk) til kun 90,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
BÆREDYGTIGT BADEDYR Badedyr fra Havea, der er lavet af naturgummi og formet som en lille and.
Badeanden gør det sjovere for barnet at komme i bad.
Den er blød, smidig og let at gribe fat om for selv de mindste børn. VÆRD AT VIDE OM HAVEA BADEDYR ALFIE…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Hevea badedyr i naturgummi – 3 stk.

Næste anbefaling er “Hevea badedyr i naturgummi – 3 stk.”.

Dagens bedste tilbud på “Hevea badedyr i naturgummi – 3 stk.” har vi fundet hos Økofamilien hvor prisen lige nu er 219,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Badedyri naturgummi fra Hevea Pakke med 3 søde badedyr i naturgummi fra Hevea.
Pakken indeholder en and, en fisk og en frø.
Badedyrene er uden hul i bunden, for at sikre, at der ikke siver bakterier ind i dem, som kan udvikle sig til skimmel og mug.
Baded…

Se hos Økofamilien ❯❯

4: Hevea badedyr – Den grønne frø Fred

  • Dagens pris: 89,95 kr.
  • Fundet hos Med24
  • Mærke: Hevea

Produkt nummer 4 på vores “Hevea badedyr-liste” er Hevea badedyr – Den grønne frø Fred som du lige nu kan købe for 89,95 hos Med24

Forhandlerens beskrivelse:
Hevea badedyr – Den grønne frø Fred er både hygiejnisk og miljøvenlig – og så er den sjov at lege med for små babyhænder.Hevea Fred The Frog er et grønt badedyr i 100% naturgummi.
Badedyret er sjovt og blødt at lege med for små babyhænder.
Da frøen er lav…

Se hos Med24 ❯❯

5: Hevea "Upcycled" splash badedyr, Whale – Champagne Pink

Sidste produkt på vores liste er Hevea "Upcycled" splash badedyr, Whale – Champagne Pink som vi har fundet til 99,95 hos Naturebaby.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
"Fra skrald til skat"! Sådan præsenterer Hevea deres nye upcycled kollektion der byder på bordskåner, bold, badedyr og sutteflaske. Det afskårede materiale fra deres produktion af sutter, bolde, bademåtter osv, genbruges til disse smukke produ…

Se hos Naturebaby.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Hevea badedyr i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Hevea badedyr:

Dyreste Hevea Badedyr på listen er Hevea badedyr i naturgummi – 3 stk. fra Økofamilien med en pris på 219.00. Billigste udvalgte Badedyr er Hevea badedyr – Den grønne frø Fred som du kan købe for 89.95 hos Med24. Forskellen på de to priser er 129.05 kr. – de 5 Hevea Badedyr vi har fundet koster i gennemsnit 135.78 kr.
Ovenstående Hevea Badedyr data og priser er hentet fra 7 butikker (Helsam, Helsebixen.dk, Netspiren, Well.dk, Med24, Økofamilien, Naturebaby.dk). Alle Hevea Badedyr tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badedyr guides:

Fandt du ikke det rigtige Badedyr blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badedyr: