Du er landet på Børnepool.dk, det helt rigtige sted at finde Konges Sløjd badedyr. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Konges Sløjd badedyr tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Konges Sløjd bidedyr / badedyr – Blæksprutte

  • Dagens pris: 129,95 kr.
  • Fundet hos Naturebaby.dk
  • Mærke: Konges Sløjd

Sidste produkt på vores liste er Konges Sløjd bidedyr / badedyr – Blæksprutte som vi har fundet til 129,95 hos Naturebaby.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Super smukt bidedyr fra danske Konges Sløjd – Det er lavet i 100% naturgummi fra Hevea-træet og indfarvet med rødbede og planteekstrakter. Dejlig rar og behagelig for barnet at tygge i, og hjælper utroligt meget på kløende gummer. De små håndtag gør…

Se hos Naturebaby.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Konges Sløjd badedyr i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Konges Sløjd badedyr:

Dyreste Konges Sløjd Badedyr på listen er Konges Sløjd bidedyr / badedyr – Blæksprutte fra Naturebaby.dk med en pris på 129.95. Billigste udvalgte Badedyr er Konges Sløjd bidedyr / badedyr – Blæksprutte som du kan købe for 129.95 hos Naturebaby.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Konges Sløjd Badedyr vi har fundet koster i gennemsnit 129.95 kr.
Ovenstående Konges Sløjd Badedyr data og priser er hentet fra 1 butikker (Naturebaby.dk). Alle Konges Sløjd Badedyr tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badedyr guides:

Fandt du ikke det rigtige Badedyr blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badedyr: