5 grunde til at dit barn vil elske et snorkelsæt til poolen

Skal du snart på ferie med dit barn, og vil du gerne sørge for sjov underholdning på hele ferien? Det kan være en god idé at tage noget forskelligt legetøj med, både til når I skal flyve, men også til når I skal være ved poolen.

Det er jo sjovt for et barn at være ved poolen, men det er endnu sjovere, hvis der er noget sjovt legetøj, såsom et snorkelsæt, dit barn kan lege med.

Her kan du læse 5 grunde til, at dit barn vil elske et snorkelsæt til poolen. 

1. Dit barn har mulighed for at lære at svømme

En af de helt store grunde til, at dit barn vil elske et snorkelsæt er naturligvis, at der kommer en nysgerrighed for vand og for svømning. På den måde har dit barn mulighed for at lære at svømme, hvis han eller hun ikke kan det endnu.

Hvis dit barn kan svømme lidt, så giver et snorkelsæt en rig mulighed for at blive stærkere til at svømme, men også bare blive mere sikker i sin svømning. Det er ikke alle børn, der er gode til at svømme, eller der føler sig sikre i vand, netop fordi man ikke ofte er ude og svømme. 

En uge eller to ved en pool med et snorkelsæt og måske et par badevinger i starten kan gøre en kæmpe forskel, og kan enten gøre det nemmere for dit barn at lære at svømme, fordi han eller hun ikke skal bekymre sig om at få vand i hverken øjne eller næse.

Det er også en fordel, at det er noget, der bliver øvet intensivt mens I er på ferie, fordi det vil virkelig gøre meget for dit barns svømmeevner. 

2. Undgå at få vand i næsen 

Børn er ikke særlig glade for at få vand i næsen, og derfor er det også en fordel med et snorkelsæt. Et snorkelsæt dækker jo for, at der kommer vand i næsen, hvilken er en af de ting, der er sværest for børn, når det kommer til svømning.

Så der fjerner du noget af det sværeste allerede der, og der kan du sørge for, at dit barn føler sig mere tryg i vandet, netop fordi han eller hun ikke får vand i næsen. 

Det er jo noget nyt at være i vand for mange børn, når de kommer i poolen for første gang, fordi de ikke har svømmet så meget som børn. Derfor er det en god idé at vise dem, at det er et trygt sted at være, men også at der er mange timers underholdning i en pool, hvad enten man har badedyr med eller ej.

Det er sjovt at svømme, især med et snorkelsæt, fordi man har mulighed for at blive ved med at svømme, uden at skulle op og få luft. 

3. Lære noget nyt og blive god til at snorke til fremtiden

Et snorkelsæt vil desuden hjælpe dit barn med at lære noget nyt, nemlig at snorkle. Der er mange, der først prøver at snorkle, når de er voksne, og det er rigtig svært at lære noget nyt som voksen, fordi man ikke har samme gåpåmod som børn har. Derfor er det genialt at tage et snorkelsæt med til dit barn, som kan lære at snorkle og at føle sig tryg ved at snorkle. 

Det vil give en masse erfaring og tryghed i vandet, men det vil også gøre, at når dit barn bliver ældre og voksen, at han eller hun er dygtig til at snorkle og dermed kan tage på rejser og snorkle på det åbne hav.

At snorkle på det åbne hav og se fisk og livet under vand er sådan en magisk og fantastisk oplevelse, som du vil give dit barn med en ro i maven, fordi der ikke er nogen frygt ved at skulle lære at snorkle som voksen. 

4. Det er sjovt at dykke efter ting i poolen

En ting, der kan underholde børn i mange timer er at snorkle i poolen. Der findes ting, der kan kastes ud i poolen, som dit barn kan dykke efter.

Der findes også nogle små stoffisk, som kan bevæge sig i vandet som fisk, som er helt geniale at bruge, netop fordi dit barn kan bruge sit snorkelsæt til at kigge på disse stoffisk. Dit barn kan også øve sin svømning ved at svømme rundt og hente disse fisk lavet af stof. 

En af de ting, som børn husker og elsker mest ved at være på ferie, er naturligvis poolen. Fordi det ikke er noget, de har derhjemme. Derfor vil de gerne bruge mange timer ved poolen og gerne mange timer i vandet.

Et snorkelsæt kan gøre, at dit barn kan være underholdt i timevis, mens du har mulighed for at slappe lidt af ved poolen og læse en bog. 

5. Mulighed for at komme ud og se på fisk 

Hvis dit barn er lidt ældre, kan det være, at han eller hun har prøvet at bruge et snorkelsæt før, og at han eller hun føler sig sikker i sin svømning.

Så har I mulighed for at købe et sæt med både maske, snorkel og svømmefødder og booke en bådtur ud på det åbne hav, hvor I har mulighed for at snorkle og se på rigtige fisk. 

Det vil være en helt unik oplevelse, som I aldrig vil glemme som familie. I har endda mulighed for at købe et undervandskamera, så I kan filme hele oplevelsen og dermed have minder for livet. Det er ikke ofte, at man får mulighed for at snorkle og se smukke fisk, men det har man altså, når man er på ferie i syden, så det er med at udnytte chancen. 

Menu
Top