Ferie på Amalfikysten med børnene - 5 tips til at få den bedste tur

Er du lige nu ved at planlægge en lækker ferie til Amalfikysten med dine børn? Så ved du med sikkerhed, hvor mange ting, der skal planlægges, og holdes styr på, for at regnestykket kan gå op, og I kan få en afslappende og succesfuld ferie. Det er uden tvivl vigtigt, at du fokuserer på dine egne behov som forælder, men også på dine børns behov. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får 5 forskellige tips til at få den bedste tur til Amalfikysten med dine børn.

Vælg det rette hotel

Når du langt om længe skal på en afslappende ferie med dine børn, og turen går til Amalfikysten, er det først og fremmest vigtigt, at du vælger det rette hotel. Det er langt fra alle hoteller på Amalfikysten, der er børnevenlige, og vælger du derfor det forkerte hotel, vil du hurtigt opdage, hvor svært det kan være at være på ferie med børn.

Et både børne-og voksent venligt hotel indeholder blandt andet en stor morgenmadsbuffet, en lækker børnepool, samt god service hele døgnet rundt. Det er helt op til dig at vælge, hvilket børnevenlige hotel du ønsker at besøge på Amalfikysten.

Forventningsafstem og vær på forkant

Selvom det kan være enormt spændende blot at sætte sig på et fly, tage af sted ud i verden, og herefter overveje, hvordan ferien skal foregå, er dette enormt svært at gøre med børn. Selvom alle børn er søde, skønne og dejlige, bliver de hurtige utålmodige og utilfredse, hvis de eksempelvis skal vente længere tid ad gangen - dette gælder især yngre børn, der har svært ved at forstå tidsperspektiver.

Inden du tager afsted på din længe ventede ferie, kan det derfor være en rigtigt god ide at forventningsafstemme med dine børn, så de er forberedte på, hvad der skal ske på ferien. I forbindelse med dette kan det også være en god ide at være på forkant hjemmefra, og booke alle de ting, man gerne vil se og opleve, inden man tager afsted på rejsen.

Pak rigtigt og effektivt

Skal du have flere, yngre børn med på din rejse til Amalfikysten, er det vigtigt, at du pakker rigtigt og yderst effektivt. Det er enormt varmt på den smukke Amalfikyst, og det derfor eksempelvis vigtigt, at du som forælder sørger for at pakke tøj til det varmere, italienske klima.

Derudover er det vigtigt, at du eksempelvis pakker barnets toiletsager, underholdningsmidler og andre nødvendige sager, der kan gøre turen til Amalfikysten langt sjovere og rarere.

Tal med dine børn om ferien

Det kan være svært for børn at forstå, hvad en ferie egentligt går ud på - dette gælder især yngre børn, der ikke forstår selve feriekonceptet. For at dine børn kan forstå, hvad jeres ferie til Amalfikysten egentligt går ud på, er det vigtigt, at du taler med dine børn om.

Du kan eksempelvis tale med dem om, hvor i skal hen, hvad i kan lave på rejsen dertil, og hvad i kan lave, når i ankommer til jeres valgte feriedestination. På denne måde får børnene en klar forventning om, hvad en ferie er, og hvordan det hele egentligt foregår.

Husk legepladser og andre underholdningsmidler

Som tidligere nævnt er det svært for yngre børn at koncentrere sig om en aktivitet længere tid ad gangen - især hvis der ikke er udsigter til andre aktiviteter som eksempelvis en tur på legepladsen eller en pause med tabletten.

Når du skal rejse til Amalfikysten, er det derfor vigtigt, at du husker aktiviteter til børnene som eksempelvis legepladser, tid med tabletten eller en hel tredje aktivitet. Når dit barn får pauser i form af diverse andre underholdningsmidler, er der større chancer for, at I får en lettere og roligere familieferie.

Menu
Top