Sådan kommer I afsted på familieferie uden det koster en formue - 3 gode råd

Hvis du er en del af en børnefamilie, er der helt sikkert udgifter nok. Der skal løbende købes nyt tøj, nye sko og nyt legetøj. Derudover skal der også betales til både institutioner, fritidsaktiviteter, fødselsdage og meget mere. Kort fortalt – udgifter er der nok af i en børnefamilie.

Hvis du derfor drømmer om at komme på ferie med hele din familie, er det en god idé at vide, hvordan du kan billigt afsted. Derfor finder du i det følgende tre gode råd til dig, der gerne vil på familieferie, uden at det koster en formue.

Råd nummer 1: Rejs på ferie uden for højsæsonen

I Danmark er der især en tendens til at holde ferie i det, der kaldes for industriferien. Det drejer sig typisk om uge 29, 30 og 31. Fordi der er flest mennesker, der holder sommerferie her, er det oftest også dyrere at rejse her. Det er den gode gamle traver med udbud og efterspørgsel. Når der er mange om buddet, stiger prisen.

Hvis du gerne vil have din familie med på en billig ferie, bør du derfor kigge på ferier, der ligger uden for uge 29, 30 og 31. Her kan du oftest finde nogle bedre priser.

Råd nummer 2: Vælg en billig destination

Det er forskelligt, hvor dyre ferier er. Det gælder både prisniveauet for selve ferien og så prisniveauet på feriedestinationen. I nogle lande er det nemlig langt billigere at være på ferie end andre.

Derfor er det en god idé at tage destinationens priser for mad, oplevelser og så videre med i overvejelserne, når du skal på ferie. På den måde kan du bedre finde ud af, hvor det egentlig er billigst at feriere henne.

Råd nummer 3: Tag på afbudsrejser

Du kan også spare en del penge ved at vælge en afbudsrejse . En afbudsrejse er et sidste øjeblikstilbud, som rejseselskaber tilbyder. I gamle dage sad folk på stole inde hos rejseselskabet og ventede på, at en medarbejder kom ud og annoncerede, at der var en billig rejse til en given destination. I det foregår processen heldigvis langt nemmere.

Du kan nemlig sidder derhjemme i ro og mag og følge med på rejseselskabets hjemmeside. Her kan du se et udvalg af afbudsrejser, og hvor de går hen. Du behøves altså ikke side klar med pas og badetøfler i rejseselskabets reception.

Vær åben, når du vælger afbudsrejser

Hvis du gerne vil spare penge ved at vælge en afbudsrejse, bør du først og fremmest have et åbent sind over for din rejse. Når det kommer til afbudsrejser, kan du nemlig ikke helt vælge og vrage på samme måde som ved andre ferier. Til gengæld får du ferien langt billigere.

Derfor bør du overveje, om der er flere afgangslufthavne, der kan være aktuelle for dig og din familie. Det gør det muligt for jer at vælge blandt flere forskellige ferier.

Ligesådan er det også en god idé at være ligeså åben over for destinationen. Det er nemlig lidt tilfældigt, hvor afbudsrejserne går hen. Hvis I derfor er villig til at rejse til forskellige destinationer, har I også et større udvalg af afbudsrejser at vælge imellem.

Endelig er det også vigtigt at være åben over for forskellige hoteller, hvis I gerne vil have en afbudsrejse. Oftest er hotellet nemlig forudbestemt af rejseselskabet. I kan selvfølgelig sagtens sætte en lavere grænse for antal stjerner. Men måske ligger hotellet ikke lige det sted, I allerhelst ville bo. Eller måske bliver det halvpension i stedet for helpension. Men prøv at bevare et åbent sind og se mulighederne. Så er det væsentligt nemmere at finde en afbudsrejse.

Menu
Top