Udgivet i Artikler til Familien

Til Spanien med familien til sommer? Gode tips til at få den bedste rejse

Af Børnepool.dk

Vi har alle brug for ferie en gang i mellem. Det gælder især også for børnefamilier. Selvom det selvfølgelig kan være lidt mere besværgeligt for en børnefamilie at tage ud og rejse, da det ikke er alle ferie som er børnevenlige.

Et af de mest populære destinationer at rejse til, om det er i sommerferien, efterårsferien eller endda i vinterferien, er Spanien. Der er så mange valgmuligheder til rejsedestinationer i Spanien, og mange af dem er også perfekte til børnefamilier.

De bedste rejsedestinationer til børnefamilier i Spanien

Der er som sagt mange destinationer som er gode i Spanien, også for børn. Her er det kun nogle få udvalgte som der nævnes, men der er også mange andre muligheder. Det meste af Spanien kan være destination til en god familieferie.

Salou, Costa Dorada:

Her er der rigtige gode oplevelser og muligheder for en familie med små børn. Der er gode store strande, der er forlystelsesparken Bosc Aventura og temaparken Port Aventura, hvor der er oplevelser nok til dage for børn og voksne. Der er altså masser af familieaktiviteter, og de mange forskellige faciliteter som Salou tilbyder, har gjort at byen er godkendt som en familievenlig rejsedestination.

Tenerife, de Kanariske øer:

Dette er helt sikkert et sted du kender til hvis du ikke allerede har været der. Der er masser af attraktioner til alle aldre, som The Senses Trail, Wind Cave eller Volcano el Teide. Der er også et badeland, Aqualand.

Benalmadena, Costa del Sol:

Også Costa del Sol er en populær rejsedestination for danskere. Her er der også alt man kan ønske sig som børnefamilie. Der er selvfølgelig masser af strande at besøge, men også attraktioner som en dyrepark og forlystelsespark.

Udover de tre nævnte destinationer er der også mange flere endnu. Du skal altså ikke holde dig tilbage fra at bestille en rejse til Spanien med din familie.

Gode råd til en rejse med familien

1. Undgå propper i ørerne

Hvis du har prøvet at flyve før, så ved du at det kan give tryk i ørene. Det kan også være rigtig ubehageligt hos børn, og her kan det hjælpe at sørge for at de kan have noget at drikke, eller noget tyggegummi at spise til flyet.

2. Spor dine børn

Den værste frygt hos alle forældre der er ude at rejse, er helt sikkert at der sker noget forfærdeligt som at børnene bliver væk. I dag er der heldigvis måder at hjælpe denne frygt på. Nu kan man få forskellige muligheder for at spore sit barn med GPS, enten ved at have det som et armbånd eller i rygsækken. Det kan være smart med et armbånd, hvis barnet er for lille til at have en telefon eller lignende. På denne måde kan du være sikker på at kunne finde dit barn, hvis de farer vild og bliver væk.

3. Giv jer god tid

Der er så mange ting at se og opleve når man rejser, især når man rejser til destinationer som Spanien med forlystelsesparker og badeland. Men pas på at du ikke fylder for meget på dagsordenen. Ferien skal helst ikke blive stressende, men frigørende. Sørg for at der er tid til at lave det som I har tid og overskud til. Hvis børnene er trætte, eller I får lyst til noget andet.

4. Book børnevenligt hotel

Hvis du er en af de mange som har kræsne børn, eller børn med alvorlige allergier, så kan det være at sats at tage på restauranter. Det er ærgerligt at bruge en masse penge på en restaurant, hvis børnene ikke kan spise maden. Her kan det være en fordel at vælge et hotel eller feriebolig, som er vant til turister. Der er nogle som tager imod efterspørgsler, og som er vant til at lave børnevenlige retter.

5. Hav en pause mellem ferie og hverdag

Både for jer forældre og for børnenes skyld, er det en god ide at sørge for at der er et par dage efter I er kommet hjem fra ferie, inden at hverdagen starter igen. Ellers kan det blive meget stressende at skulle komme hjem og straks komme i gang igen. Sørg i stedet for at have tid til at komme ned i tempo og falde til inden skole og arbejde starter.

Hav en god rejse!

Alt i alt, er det vigtigt at man gør det som passer til familien, og det som man har lyst til. Selvom alle ikke kan blive enige, så lav lidt af hvert, så alle får lavet noget som de gerne vil.

Find det du mangler på børnepool.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 686 produkter fra mere end 60 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.610 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:04:47.

7
Produkttyper
686
Produkter
60
Forhandlere
1.610
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.